Ernæringsterapi

Anita Arent

Ernæringsterapeut

ErnæringsterapiGrundlæggende tager ernæringsterapi udgangspunkt i kroppen som helhed, i stedet for at se på det enkelte symptom. Som ernæringsterapeut forsøger jeg at finde årsagen til symptomerne (ex. hovedpine, mavepine, træthed, kløe ) og arbejder herfra på at klarlægge og regulere de opståede ubalancer. Som det helt grundlæggende arbejdes der med den mad vi putter i munden, da det er byggestenene og brændstof til kroppen. Jeg vil supplere med kosttilskud og urter hvor jeg finder det nødvendigt.

I ernæringsterapi arbejdes der også med den psykiske side af mennesket. Psykisk balance, velvære og livsglæde har også stor betydning for hvordan kroppen fungerer. Ernæringsterapien er baseret på eksakt viden og forskning om kroppens biokemi, biologi, ernæring og kropsrelateret psykologi.Jeg tilbyder personlige konsultationer som er samtaler og rådgivning om kost og livsstilsændringer. Vi ser på lige præcis dine problemstillinger og ubalancer hvorefter jeg skræddersyer en plan for dig.


Inden første konsultation sender jeg dig et spørgeskema. Dette danner afsæt for den første konsultation, hvor jeg udarbejder jeg en detaljeret journal over din helbreds- og sygdomshistorie, dine symptomer, dine nuværende kostvaner samt eventuelt forbrug af medicin og kosttilskud.


På den baggrund sammensætter jeg en unikt plan til dig


Priser:

1. konsultation - 800 kr. (ca. 1 ½ time)

Efterfølgende konsultationer - 500 kr. (ca. 1 time)Copyright © All Rights Reserved